Over DC10 IT

Ik ben al lange tijd werkzaam in de IT als infrastructuurspecialist. In 2013 heb ik besloten om als freelancer verder te gaan. Ik heb voor mijn bedrijf toen gekozen voor de naam DC10 IT. Deze naam is gebaseerd op het vliegtuig McDonnell Douglas DC-10. Ik heb namelijk een aantal jaren gewerkt als luchtverkeersleider en de luchtvaart is nog altijd een grote passie van me. Maar mijn bedrijfsnaam heeft nog een extra betekenis. Voor mijn werk ben ik namelijk veel te vinden in datacenters en een datacenter wordt vaak afgekort met DC. Omdat ik altijd streef naar het allerbeste resultaat, past het cijfer 10 hier uitstekend bij.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van networking en security, maar mijn kennis is veel breder. Die brede kennis zorgt ervoor dat ik kan kijken naar het totaalbeeld van uw bedrijf en zo de beste oplossingen kan bieden. Dat blijkt ook uit de verschillende certificeringen die ik heb:

  • Cisco
  • HPE
  • VMware
  • PaloAlto
  • Microsoft

De werkzaamheden die ik kan doen voor uw bedrijf kunnen gedaan worden op locatie of op afstand. U kunt mij inhuren voor langdurige opdrachten, maar ook voor kortere periodes. Afhankelijk van uw vraag, kunnen we bekijken hoelang mijn diensten nodig zijn. Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden en over mijn beschikbaarheid.